03.06.2015

Кабачковий торт із м’ясною начинкою

Готуватимемо смачну і ситну закуску. Нічого екзотичного у рецепті немає. Продукти можна купити на найближчому ринку. А можливо, й у холодильнику все знайдеться. Втім торт із кабачків «тягне» на коронну страву святкового столу.

Інгредієнти для торта

Спробуйте також рецепт печінкового торта.

Як приготувати торт із кабачків

  • Спочатку потрібно спекти млинці із кабачків. Для цього кабачки слід натерти на грубій тертці, зцідити, якщо є сік, додати яйця, кефір, борошно, сіль, перець, часник. Порізати дрібно зелень кропу і петрушки.
  • Тісто має бути як негуста сметана. Класти 3 ложки тіста на змащену олією розігріту сковороду і смажити. Перевертати обережно за допомогою лопатки. Якщо все ж тісто дуже рветься, додати ще півсклянки борошна.
  • Таким чином має вийти 6-8 млинців.
  • Тепер треба приготувати начинку. Цибулю дрібно порізати і обсмажити в олії, додати фарш і смажити, помішуючи, до готовності. У фарш додати кілька ложок майонезу.
  • Цією начинкою перешарувати млинці.
  • Зверху змастити майонезом і прикрасити шматочками помідорів і зеленню. Потерти твердим сиром.

Радимо ще приготувати торт із млинців.

Якщо вам посмакував кабачковий торт із м’ясною начинкою, будь ласка, поширте рецепт у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.