15.05.2015

Торт із млинців з шампіньйонами

Торт за цим рецептом виходить легкий і красивий, а приготувати його зовсім не складно. І згодитися він може і на будень, і до святкового столу.

Інгредієнти

Рекомендуємо також рецепт печінкового торта з печерицями.

Приготування

  • Із вказаних продуктів приготувати тісто і спекти млинці. Готуючи тісто, варто пам’ятати, що молоко слід підігріти – тоді тісто буде в’язкіше і млинці краще смажитимуться. Борошно брати просіяне.
  • Спечені млинці перешарувати начинкою. Для цього підсмажити цибулю, моркву та гриби, додати часник і зелень. Посолити й поперчити.
  • Верхній млинець змастити майонезом або сметаною і посипати тертим твердим сиром.
  • Сформований торт поставити на 15 хвилин у гарячу духовку, щоб розплавився сир.
  • Верх прикрасити зеленню.

Спробуйте приготувати грибний суп з кльоцками.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.