Полуничне морозиво

Поділитись публікацією:

Найкращий десерт влітку – звісно, морозиво. І звісно, полуничне, бо ж надворі нині – полуничний сезон.

Інгредієнти для морозива

  • 400 грамів сметани жирністю 25-30%

  • 400 грамів згущеного молока (не варити)

  • 200 грамів полуниці.

Спробуйте також приготувати морозиво в домашніх умовах.

Як приготувати полуничне морозиво

  • Сметану збити зі згущеним молоком, щоб утворилася однорідна маса.
  • Полуницю змолоти на блендері. Обидві маси з’єднати і ретельно вимішати.
  • Суміш викласти у форму, в якій вона заморожуватиметься, і поставити у морозилку.
  • Поки морозиво знаходитиметься у морозилці, його потрібно 2-3 рази перемішати.

Радимо ще рецепт вареників з полуницею.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...