Полуничне морозиво

Найкращий десерт влітку – звісно, морозиво. І звісно, полуничне, бо ж надворі нині – полуничний сезон.

Інгредієнти для морозива

  • 400 грамів сметани жирністю 25-30%

  • 400 грамів згущеного молока (не варити)

  • 200 грамів полуниці.

Спробуйте також приготувати морозиво в домашніх умовах.

Як приготувати полуничне морозиво

  • Сметану збити зі згущеним молоком, щоб утворилася однорідна маса.
  • Полуницю змолоти на блендері. Обидві маси з’єднати і ретельно вимішати.
  • Суміш викласти у форму, в якій вона заморожуватиметься, і поставити у морозилку.
  • Поки морозиво знаходитиметься у морозилці, його потрібно 2-3 рази перемішати.

Радимо ще рецепт вареників з полуницею.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора