Полуничне морозиво
Найкращий десерт влітку – звісно, морозиво. І звісно, полуничне, бо ж надворі нині – полуничний сезон.
Інгредієнти для морозива
400 грамів сметани жирністю 25-30%
400 грамів згущеного молока (не варити)
200 грамів полуниці.
Спробуйте також приготувати морозиво в домашніх умовах.
Як приготувати полуничне морозиво
- Сметану збити зі згущеним молоком, щоб утворилася однорідна маса.
- Полуницю змолоти на блендері. Обидві маси з’єднати і ретельно вимішати.
- Суміш викласти у форму, в якій вона заморожуватиметься, і поставити у морозилку.
- Поки морозиво знаходитиметься у морозилці, його потрібно 2-3 рази перемішати.
Радимо ще рецепт вареників з полуницею.