Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Пісний салат з квасолі та буряка
Пісний салат з квасолі та буряка

Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як…

Чанахи з грибами й капустою
Чанахи з грибами й капустою

До сьогодні у світі кулінарії точаться дискусії щодо того вважати чанахи першою чи все-таки другою стравою. У меню ресторанів її…

Глінтвейн «Зимовий»
Глінтвейн «Зимовий»

Традиційно для приготування глінтвейну використовують червоне вино, натуральний мед, корицю, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, духмяний перець та цитрусові або яблука….

Карвінг – їстівне мистецтво
Карвінг – їстівне мистецтво

Слово «карвінг» з англійської перекладається як «різати» й стосується різьбленої роботи чи орнаменту. Карвінгом може називатися різьблення дерева, льоду й…