Аби забезпечити добову норму кальцію в організмі, людина повинна вживати мінімум 4 молочних продукти на день. Одним з таких продуктів…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як…
Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна, та й назва…
Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна, та й назва…
До сьогодні у світі кулінарії точаться дискусії щодо того вважати чанахи першою чи все-таки другою стравою. У меню ресторанів її…
Основним складником різотто є рис, проте це не причина, аби називати страву італійським пловом. Перший опублікований рецепт наїдку з’явився 1809…
Різотто готують за безліччю рецептів, кожен з яких додає нового відтінку смаку. Єдиною вимогою є обсмажений круглозернистий рис. Спробуйте також…
Глінтвейн готують із вина, меду та прянощів. Це ‒ традиційний зимовий напій у країнах Європи. Назва походить від німецького «glühender…
Традиційно для приготування глінтвейну використовують червоне вино, натуральний мед, корицю, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, духмяний перець та цитрусові або яблука….
Слово «карвінг» з англійської перекладається як «різати» й стосується різьбленої роботи чи орнаменту. Карвінгом може називатися різьблення дерева, льоду й…