Поля Бокюза називають найкращим шеф-кухарем ХХ століття, він увійшов у історію світової кулінарії як один з основоположників «нової кухні». Шеф-кухаря…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Кафе на дереві – така незвична ідея екстер’єру закладу незмінно приваблює велику кількість відвідувачів. Ресторан на дереві з назвою Гаймару…
Слово «кава» походить від назви провінції в Ефіопії «Каффа». Цей напій виготовляється із смажених кавових зерен ‒ плодів кавового дерева….
Тепер, для того щоб сповна відчути атмосферу польоту, зовсім не обов’язково проходити реєстрацію і летіти літаком. Можна у ньому просто……
Нині малий та середній бізнес в Україні розвивається у вкрай складних фінансових умовах. Також відсутня дієва система фінансування, страхування та…
Боббі Флай є відомим американським кухарем і телеведучим. Також Флай – власник близько 25 закладів громадського харчування, автор 13 кулінарних книг…
Оцет ‒ 4-12% розчин оцтової кислоти, яку виробляють завдяки бродінню етанолу з допомогою оцтових бактерій. Шляхом бродіння оцет можна отримувати…
Цукром називають солодкий продукт харчування, також ця назва використовується як загальна для простих вуглеводів (моносахаридів та дисахаридів). У повсякденній мові…
П’єр Ганьєр ‒ знаменитий французький шеф-кухар і власник однойменного ресторану в Парижі. Він є одним з творців «нової кухні», автором…
Сучасний ритм життя та хронічний брак часу забезпечують заклади швидкого харчування популярністю на довгі роки. Все більше з’являється закладів типу…