Різотто з куркою

Різотто готують за безліччю рецептів, кожен з яких додає нового відтінку смаку. Єдиною вимогою є обсмажений круглозернистий рис.

Ingredients

  • 350 грамів рису

  • 400 грамів курячого філе

  • 200 мл. білого напівсухого вина

  • 1 цибулина

  • літр курячого бульйону

  • 1 жовтий перець

  • 200 грамів консервованої кукурудзи

  • 30 мл. оливкової олії

  • 100 грамів пармезану

  • сіль, перець, шафран

Directions

  • На розігрітій оливковій олії обсмажуємо цибулю, додаємо подрібнене філе курки, обсмажуємо 3-4 хвилини.
  • Додаємо подрібнений перець. Смажимо ще 3 хвилини, додаємо шафран.
  • Далі додаємо у сковорідку рис, обсмажуємо ще 3 хвилини. Додаємо вино малими порціями помішуючи.
  • Коли рис увібрав вино, малими порціями додаємо три чверті гарячого бульйону.
  • Додаємо кукурудзу, перемішуємо, виливаємо решту бульйону.
  • Тушкуємо перемішуючи до готовності. Солимо, перчимо.
  • Готову страву на тарілках посипаємо тертим пармезаном.

Спробуйте також приготувати різотто з овочами.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора