Картопля по-французьки з грибами
Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна, та й назва гарна. Картопля по-французьки ‒ ідеальна страва у випадку, якщо до вас раптово завітали гості: можна швиденько поставити деко у духовку і йти розважати гостей, поки страва спечеться.
Інгредієнти для страви
Рекомендуємо також рецепт картоплі, фаршированої м’ясом у мультиварці.
Як приготувати картоплю з грибами
- М’ясо ріжемо як на відбивні, кожен шматочок відбиваємо, солимо та перчимо.
- Картоплю та цибулю нарізуємо кружальцями, гриби ‒ тоненькими пластинками. Сир тремо на тертці.
- Деко змазуємо олією, викладаємо на нього картоплю й змазуємо майонезом.
- Зверху викладаємо відбивні, також змазуємо майонезом.
- Викладаємо цибулю з грибами, робимо тоненьку сіточку з майонезу, посипаємо сиром.
- Запікаємо у духовці 45-50 хвилин.
Спробуйте ще приготувати картопляні палюшки з сиром.
Якщо ви полюбляєте готувати картопляні страви і вам сподобався рецепт картоплі по-французьки з грибами, будь ласка, напишіть про це в коментарях.