Глінтвейн «Зимовий»

Традиційно для приготування глінтвейну використовують червоне вино, натуральний мед, корицю, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, духмяний перець та цитрусові або яблука. Вино, як правило, беруть сухе або напівсухе й дешеве. Під час нагрівання будь-яке вино втрачає букет смаків, тому використовувати дорогі марочні вина для приготування глінтвейну ‒ марнотратство. Ще одним секретом глювейну є те, що вино в жодному разі не повинно закипіти.

Ingredients

  • 1 пляшка столового червоного вина

  • 1 літр міцного чаю

  • 5-6 шт. гвоздики

  • дрібка меленої кориці

Приготуйте ще яблучний безалкогольний пунш.

Directions

  • Вино змішайте з чаєм і прянощами та доведіть до кипіння (але не кип’ятіть).
  • Вживайте гарячим.

Сподобалось? Спробуйте також приготувати глінтвейн з родзинками та імбиром.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора