24.03.2015

Пісний салат з квасолі та буряка

Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як от від кави чи шоколаду, а хтось дотримується суворого посту, особливо в харчуванні. Якщо ви наважились провести Великий піст без м’яса та будь-яких інших продуктів тваринного походження, варто потурбуватися про білкові продукти у власному раціоні.

Інгредієнти

  • 300 грамів квасолі

  • 300 г кисло-солодких яблук

  • 150 г столового буряка

  • 2 ст. ложки лимонного соку

  • оливкова олія

  • сіль, перець

Спробуйте ще приготувати пісний салат з буряка і чорносливу.

Приготування

  • Квасолю замочити та відварити до готовності.
  • Буряк відварити або спекти у духовці.
  • Яблука порізати кубиками, відварений буряк ‒ соломкою.
  • Додати відварену та охолоджену квасолю.
  • Змішати усі складники та заправити олією й лимонним соком
  • Посолити, поперчити до смаку.

Рекомендуємо також рецепт пікантної закуски з буряка та моркви.

Якщо вам сподобався рецепт пісного салату з буряка, квасолі та яблук, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте його в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.