Пісний салат з квасолі та буряка

Поділитись публікацією:

Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як от від кави чи шоколаду, а хтось дотримується суворого посту, особливо в харчуванні. Якщо ви наважились провести Великий піст без м’яса та будь-яких інших продуктів тваринного походження, варто потурбуватися про білкові продукти у власному раціоні.

Ingredients

  • 300 грамів квасолі

  • 300 г кисло-солодких яблук

  • 150 г столового буряка

  • 2 ст. ложки лимонного соку

  • оливкова олія

  • сіль, перець

Спробуйте ще приготувати пісний салат з буряка і чорносливу.

Directions

  • Квасолю замочити та відварити до готовності.
  • Буряк відварити або спекти у духовці.
  • Яблука порізати кубиками, відварений буряк ‒ соломкою.
  • Додати відварену та охолоджену квасолю.
  • Змішати усі складники та заправити олією й лимонним соком
  • Посолити, поперчити до смаку.

Рекомендуємо також рецепт пікантної закуски з буряка та моркви.

Якщо вам сподобався рецепт пісного салату з буряка, квасолі та яблук, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте його в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...