Чанахи з грибами й капустою
До сьогодні у світі кулінарії точаться дискусії щодо того вважати чанахи першою чи все-таки другою стравою. У меню ресторанів її можна побачити як і з припискою «грузинський суп» так і з позначкою «печеня у горщиках». Попри все рецепт страви залишається популярним та улюбленим. По-перше, чанахи не складно приготувати, а по-друге, це справді дуже смачно.
Ingredients
1 кілограм свинини
півкілограма картоплі
300 грамів капусти білоголової
200 грамів печериць
3 помідори
1 цибулина
3 зубчики часнику
сіль, перець
Рекомендуємо переглянути ще 9 рецептів приготування страв у горщиках.
Directions
- М’ясо, картоплю, гриби, перець та цибулю ріжемо кубиками й по черзі окремо обсмажуємо на пательні.
- Все шарами складаємо у горщики.
- Капусту шинкуємо, солимо й трохи мнемо руками, потім теж відправляємо до решти інгредієнтів.
- Помідори ошпарюємо, знімаємо шкірку, дрібно нарізуємо, кладемо в горщики.
- Додаємо часник, сіль та перець. Заливаємо водою та ставимо горщики на годину в духовку або піч.
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати чанахи по-українськи.
Якщо ви прихильник грузинської кухі і вам посмакував рецепт чанахів з грибами й капустою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях.