Чанахи з грибами й капустою

До сьогодні у світі кулінарії точаться дискусії щодо того вважати чанахи першою чи все-таки другою стравою. У меню ресторанів її можна побачити як і з припискою «грузинський суп» так і з позначкою «печеня у горщиках». Попри все рецепт страви залишається популярним та улюбленим. По-перше, чанахи не складно приготувати, а по-друге, це справді дуже смачно.

Ingredients

Рекомендуємо переглянути ще 9 рецептів приготування страв у горщиках.

Directions

  • М’ясо, картоплю, гриби, перець та цибулю ріжемо кубиками й по черзі окремо обсмажуємо на пательні.
  • Все шарами складаємо у горщики.
  • Капусту шинкуємо, солимо й трохи мнемо руками, потім теж відправляємо до решти інгредієнтів.
  • Помідори ошпарюємо, знімаємо шкірку, дрібно нарізуємо, кладемо в горщики.

  • Додаємо часник, сіль та перець. Заливаємо водою та ставимо горщики на годину в духовку або піч.

Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати чанахи по-українськи.

Якщо ви прихильник грузинської кухі і вам посмакував рецепт чанахів з грибами й капустою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора