Дуже корисний і доступний фрукт на вітчизняному ринку ‒ яблука. Їх можна їсти сирими, запеченими, готувати з них салати й…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Львівський ресторан-кнайпа «Криївка» ‒ без сумніву, найколоритніший заклад України. Попри те, що ресторан відкрили лише у 2007 році, він набув шаленої…
Слово «карвінг» з англійської перекладається як «різати» й стосується різьбленої роботи чи орнаменту. Карвінгом може називатися різьблення дерева, льоду й…
Через креативність й нестандартний підхід журнал «Gourmet» назвав Феррана Адрія справжнім «Сальвадором Далі на кухні». А ресторан «El Bulli», шеф-кухарем…
У Середньовіччі аби захиститися у боях, окрім шоломів та щитів, на шию вішали обереги з цибулі. Амулети зазвичай робили із…
Цвібелькухен (Zwiebelkuchen) або просто цибулевий пиріг є традиційною стравою у виноробних регіонах Німеччини: Бадені, Пфальці, Франконії, на Рейні й Мозелі….
Без сумніву, всі знають, що картопля фрі та гамбургери не надто корисні для здоров’я. Швидке харчування зовсім не асоціюється зі…
Вміти продати смачну страву ‒ не менший талант, аніж вміти зготувати її. Як залучати до свого закладу максимальну кількість відвідувачів,…
Цей чоловік ‒ шеф-кухар найвищого класу, автор шести кулінарних книг і незліченної кількості статей. Він викладач кулінарії національного масштабу, професор…
У столиці Британії ресторан Гордона Рамзі з однойменною назвою – відомий серед гурманів заклад. Тут готує один з найбагатших шефів…