Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Бабусині рогалики з повидлом
Бабусині рогалики з повидлом

Рецепт смачнючих коржиків родом з дитинства. Ласощі, які легко готуються і ніколи не набридають. А ще не спустошують гаманець, бо продуктів…

Салат з апельсином та крабовими паличками “Тропіканка”
Салат з апельсином та крабовими паличками “Тропіканка”

Простий салатик із категорії “на всі випадки життя” неодмінно сподобається шанувальникам гостренького. Чудово виглядатиме і на новорічному столі, і на…

Паска з курагою та родзинками
Паска з курагою та родзинками

Щоб приготувати смачну й гарну паску, важливо дотримуватись рецепту й традицій випікання цього великоднього хліба. Пропонуємо рецепт дуже смачної й…

Лимонно-чорничний йогуртовий кекс
Лимонно-чорничний йогуртовий кекс

Сьогодні пропонуємо вам простий та швидкий рецепт кексу. Він у нас повинен вийти ароматним, ніжним, повітряним, йогуртовим. Знаючи цей рецепт,…

7 правил правильного зберігання продуктів у холодильнику
7 правил правильного зберігання продуктів у холодильнику

Таким благом цивілізації, як холодильник, людство користується вже понад 115 років. Винайдення холодильної кухонної шафи значно спростило завдання якомога довше…

Яким має бути український борщ?
Яким має бути український борщ?

Найпопулярнішою українською стравою вважається борщ. Також він входить до національних страв білоруської, польської, литовської та російської кухонь. Головним складником борщу…