24.03.2015

Картопля по-французьки з куркою

Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна, та й назва гарна. Картопля по-французьки ‒ ідеальна страва у випадку, якщо до вас раптово завітали гості: можна швиденько поставити деко у духовку і йти розважати гостей, поки страва спечеться.

Інгредієнти

  • 0,5 кг курячого філе

  • 5 великих картоплини

  • 2 цибулини

  • 200 грамів твердого сиру

  • 100 грамів майонезу

  • олія

  • сіль, перець

Приготування

  • Картоплю й цибулю нарізуємо кружальцями, філе ‒ продовгастими скибочками.
  •  
    На змазане олією деко шарами викладаємо цибулю, приправлене сіллю й перцем філе та картоплю.
  • Зверху кладемо сир та робимо сіточку з майонезу.
  • Випікаємо у духовці протягом 45-50 хвилин.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.