Картопля по-французьки з куркою

Поділитись публікацією:

Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна, та й назва гарна. Картопля по-французьки ‒ ідеальна страва у випадку, якщо до вас раптово завітали гості: можна швиденько поставити деко у духовку і йти розважати гостей, поки страва спечеться.

Ingredients

  • 0,5 кг курячого філе

  • 5 великих картоплини

  • 2 цибулини

  • 200 грамів твердого сиру

  • 100 грамів майонезу

  • олія

  • сіль, перець

Directions

  • Картоплю й цибулю нарізуємо кружальцями, філе ‒ продовгастими скибочками.
  •  
    На змазане олією деко шарами викладаємо цибулю, приправлене сіллю й перцем філе та картоплю.
  • Зверху кладемо сир та робимо сіточку з майонезу.
  • Випікаємо у духовці протягом 45-50 хвилин.
Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...