Запіканка з кабачків із плавленим сиром
Ця запіканка дуже ніжна, ароматна і красива. Випробуйте наш рецепт, приготуйте – і самі переконаєтеся. Вона сподобається навіть тим, хто байдужий до кабачків.
Інгредієнти для страви
Спробуйте також приготувати запіканку із картоплі.
Як приготувати запіканку
- Кабачки помити і порізати тонкими кружальцями. Цибулю почистити і теж порізати кружальцями. Це все посолити і додати спеції, які вам подобаються.
- Плавлений сир порізати шматочками і додати до кабачків. У суміш вилити олію, усе перемішати і поставити на легкий вогонь. Постійно помішуючи, тримати на вогні, поки сир розплавиться.
- Яйця збити, посолити і з’єднати із сумішшю з кабачків.
- Вилити все у змащену олією форму і випікати при температурі 180-200 градусів.
- Готову запіканку прикрасити зеленню.
Рекомендуємо ще рецепт оладок із кабачків.
Вам сподобався рецепт кабачкової запіканки з плавленим сиром? Розкажіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.