Кабачкові оладки
Оладки з кабачків – це швидко, смачно і корисно. Подавайте їх зі сметаною, майонезом, помідорами. Непогано поєднується ця страва і з м’ясом.
Інгредієнти для оладок
0,5 кілограма кабачків
1 цибулина
2-3 яйця
1 склянка борошна
зелень, сіль, перець
соняшникова олія для смаження.
Можна також приготувати оладки з крабових паличок.
Як приготувати кабачкові оладки
- Кабачки стерти на дрібній тертці, злити трохи соку. Стерти цибулину.
- Додати яйця, борошно, дрібно нарізану зелень. Посолити й поперчити. Тісто повинне бути, як густа сметана.
- Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, смажити з обох боків.
Спробуйте ще рецепт фаршированих кабачків.