Торт «Наполеон» з кисломолочним сиром
Надзвичайно ніжний торт зі смаком кисломолочного сиру дуже швидко стане одним із ваших улюблених. Випічка виходить чималенька – так що вистачить на усіх. Підходить як для святкового столу, так і на щодень.
Ingredients
400 г кисломолочного сиру
1,5 скл. цукру
4 жовтки
2,5-3,5 скл. борошна
2 ч. ложки соди погашеної оцтом
- Для крему:
1 л молока
4 білка
1,5 скл. цукру
2 ст. ложки борошна
400 г вершкового масла
ванілін за смаком
Спробуйте також приготувати лінивий торт “Наполеон”
Directions
- Кисломолочний сир перетерти з цукром, додати жовтки, соду і лишити на 20-30 хвилин.
- Додати борошно і замісити тісто.
- Розділити його на 8-10 частин і розкачати тонкі коржі.
- Випікати їх у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
- Приготувати крем.
- Білки змішати з цукром, додати борошно, розбавлене з водою чи молоком.
- Молоко закип’ятити, помішуючи додати білки, варити до консистенції кисілю, охолодити.
- Коли крем трішки охолоне, додати масло і перемішати.
- Коржі намастити кремом.
- Один корж покришити і посипати верх торта.
- Прикрасити цукатами, горіхами, фруктами.
Спробуйте також приготувати торт “Наполеон” на пиві.
Якщо вам сподобався рецепт «Наполеону» з кисломолочним сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.