Торт «Наполеон» з кисломолочним сиром

Надзвичайно ніжний торт зі смаком кисломолочного сиру дуже швидко стане одним із ваших улюблених. Випічка виходить чималенька – так що вистачить на усіх. Підходить як для святкового столу, так і на щодень.


Інгредієнти для сирного торта

400 г кисломолочного сиру

1,5 скл. цукру

4 жовтки

2,5-3,5 скл. борошна

2 ч. ложки соди погашеної оцтом

Для крему:

1 л молока

1,5 скл. цукру

4 білка

2 ст. ложки борошна

400 г вершкового масла

ванілін за смаком

 

Спробуйте також приготувати лінивий торт “Наполеон”

Як приготувати «Наполеон» з кисломолочним сиром

Кисломолочний сир перетерти з цукром, додати жовтки, соду і лишити на 20-30 хвилин.

Додати борошно і замісити тісто.

Розділити його на 8-10 частин і розкачати тонкі коржі.

Випікати їх у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

Приготувати крем.

Білки змішати з цукром, додати борошно, розбавлене з водою чи молоком.

Молоко закип’ятити, помішуючи додати білки, варити до консистенції кисілю, охолодити.

Коли крем трішки охолоне, додати масло і перемішати.

Коржі намастити кремом.

Один корж покришити і посипати верх торта.

Прикрасити цукатами, горіхами, фруктами.

 

Спробуйте також приготувати  торт “Наполеон” на пиві. 

Якщо вам сподобався рецепт «Наполеону» з кисломолочним сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone