Солянка королівська

Захотілось чогось м’ясного і гаряченького? Пропонуємо вам рецепт солянки, яка чудово смакуватиме як основна страва на обід чи вечерю. Головне – попередньо добре відваріть м’ясо і язик, тоді солянка буде ніжною і легкою.


Інгредієнти для страви

500 г яловичини

1 свинячий язик

500 г курятини

150 г копченої ковбаси

2 цибулини

4 морквини

3 квашені огірки

півбанки маслин

1 лимон

4 картоплини

сіль, перець, зелень, сметана, томатна паста – до смаку.

 

 

Пропонуємо також приготувати рибну солянку .

Як приготувати королівську солянку

Все м’ясо і язик відварити до готовності, охолодити, нарізати кубиками.

Моркву натерти на грубій тертці, цибулю порізати.

Моркву і цибулю пасерувати на олії в каструлі.

Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні.

Додати м’ясо, ковбасу, язик, маслини, порізані огірки і картоплю.

Залити все гарячою водою, посолити, поперчити і варити ще 20 хвилин.

При подачі до столу прикрасити подрібненою зеленню, сметаною, шматочком лимона.

 

Пропонуємо також приготувати справжній гуцульський борщ. 

 

Якщо вам сподобався рецепт солянки «Королівська», будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest3Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+3Share on Facebook112Print this pageEmail this to someone