Піца з кабачків для дітей | Рецепт приготування в духовці
Діти не люблять кабачків? А приготуйте з цього овоча їхню улюблену піцу. Та у жодному разі не кажіть, що вона з кабачків. Рецепт в духовці, перевірений, успіх гарантований! Це ідеальна страва для дітей, яку ви можете приготувати навіть на сніданок або до школи.
А через простоту інгрідієнтів та час приготування, ви можете радувати свою сім’ю цим рецептом щодня, лише міксуючи начинку, таким чином, вона вам не набридне.
Рецепт кабачкової піци в духовці
Це звичайно не традиційний варіант піци, але який смачний та містить набагото менше калорій, адже за основу йде не тісто з борошна а кабачок. Така страва підійде як для дітей, так і для тих хто хвилюється за свою фігуру. Якщо хочете здивувати своїх малюків, прикрасьте піцу у вигляді квітки, тваринки, тут залишу місце вашій фантазії. Подавати краще в охолодженому вигляді зі сметаною.
Інгредієнти для піци
2 молодих кабачки
3 яйця
1 склянка борошна
1 чайна ложка розпушувача
2 помідори
200 грамів будь-якої ковбаси
150 грамів твердого сиру
2 зубці часнику
чорний мелений перець.
Можна ще приготувати швидку піцу на сковороді.
Як приготувати піцу із кабачків
- Кабачки натріть на грубу тертку і посоліть. Коли вони підійдуть соком – злийте його.
- Додайте яйця, борошно, зелень, розпушувач, подрібнений часник, сіль, перець і все ретельно перемішайте
- Масу вилийте на змащене олією деко.
- Зверху довільно поріжте ковбасу та помідори.
- Поставте у розігріту до 180 градусів духовку і запікайте близько півгодини.
- Потому вийміть, потріть твердим сиром і поставте у духовку ще на 5 хвилин, щоб сир розплавився.
Кабачки, після того як пустять сік, потрібно ретельно віджати, інакше тісто вийде дуже рідким. Замість олії, деко можна змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями або ж манкою. Ковбасу можете замінити курячим філе, додати грибів чи будь-яких інших продуктів на ваш погляд. Кабачки бажано очистити від шкірки. Можете також додати в тісто дрібно нарізану зелень, хоча я роблю його нейтральним, щоб не перебивати аромат начинки.
Запіканку можна їсти одразу гарячою, але краще дати трішки охолонути, щоб під час діставання вона не розлетілась. Головне овочеве тісто ставити в попередньо розігріту духовку, щоб воно змогло до кінця пропектися і не перетворилось в кашу.
Радимо також рецепт картопляної піци.
Якщо вам посмакував рецепт піци з кабачків, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.