Печінковий пиріг з рисом і сиром

Ніжна і солоденька куряча печінка разом із запропонованими у рецепті інгредієнтами складуть прекрасний тандем у вигляді надзвичайно смачного несолодкого пирога. Смакує, як щойно з духовки, так і в холодному вигляді. А, оскільки, у пиріг додається рис – страва не потребує гарніру, її можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею – в залежності від ваших смаків.


Інгредієнти для печінкового пирога

600 г курячої печінки

2 цибулини

пів склянки молока

1 скл. вареного рису

2 яйця

2 ст. ложки борошна

70 г твердого сиру

сіль, перець,

олія.

 

Спробуйте також приготувати лінивий пиріг 

Як приготувати печінковий пиріг з рисом і сиром

Печінку порізати невеликими шматочками.

Цибулю почистити, розрізати на 4 частини.

Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері.

Додати відварений рис і борошно.

Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.

Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.

Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

 

Рекомендуємо також приготувати пиріг з ковбасою та сиром до сніданку 

 

Якщо вам сподобався рецепт печінкового пирога з рисом і сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest6Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone
  • Настя Галушко

    А з яловичою печінкою можна зробити?