Млинцевий пиріг з грибами
Оригінальний рецепт – як із простих млинців зробити королівську страву. Можна приготувати банальні налисники, а можна – справжній торт з грибною начинкою. Інгредієнти в рецепті ті ж, але ідея нова.
Інгредієнти для млинцевого пирога
1 л молока
4 яйця
350 г борошна
1 ст. ложка соняшникової олії
400 г плавленого сиру
800 г грибів
2 цибулини
4 ч. ложки солі
100 г сметани.
Приготуйте також несолодкий закусочний торт “Наполеон”.
Directions
- Замісити тісто з молока, яєць, борошна, олії. Змащуючи розігріту сковороду половинкою цибулини, попередньо зануреною в олію, смажити тонкі млинці.
- Посмажити дрібно порізану цибулю. Додати тонко нарізані грибочки, посолити, смажити до готовності. На бажання, протушкувати ще 5 хв у сметані, охолодити. Можна додати посічену зелень.
- Намазувати кожен млинець розтопленим плавленим сиром, викладати гриби і накривати наступним млинцем. Так робити, доки не закінчиться начинка.
Скуштуйте також курячі кошики з грибами.
Якщо вам сподобався рецепт млинцевого пирога з грибами, якщо ви любите дивувати своїх рідних та дорогих гостей, будь ласка, напишіть про це у коментарях.