Млинцевий пиріг з грибами

Оригінальний рецепт – як із простих млинців зробити королівську страву. Можна приготувати банальні налисники, а можна – справжній торт з грибною начинкою. Інгредієнти в рецепті ті ж, але ідея нова.

Інгредієнти для млинцевого пирога

Приготуйте також несолодкий закусочний торт “Наполеон”.

Directions

  • Замісити тісто з молока, яєць, борошна, олії. Змащуючи розігріту сковороду половинкою цибулини, попередньо зануреною в олію, смажити тонкі млинці.
  • Посмажити дрібно порізану цибулю. Додати тонко нарізані грибочки, посолити, смажити до готовності. На бажання, протушкувати ще 5 хв у сметані, охолодити. Можна додати посічену зелень.
  • Намазувати кожен млинець розтопленим плавленим сиром, викладати гриби і накривати наступним млинцем. Так робити, доки не закінчиться начинка.

Скуштуйте також курячі кошики з грибами.

Якщо вам сподобався рецепт млинцевого пирога з грибами, якщо ви любите дивувати своїх рідних та дорогих гостей, будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора