Торт-закуска «Наполеон»

Виявляється, «Наполеон» буває не лише з кремом і горіхами. Узявши за основу листкове тісто, можна приготувати і смачну закуску. Безперечно,  страва ця – для святкового столу.

Інгредієнти для торта

  • 6 готових коржів або листкове тісто для них

  • 2 морквини

  • 2 цибулини

  • 3 яйця

  • 2 банки консервованих сардин

  • 150 грамів твердого сиру

  • часник

  • майонез

  • соняшникова олія.

Спробуйте приготувати торт із млинців з грибами.

Як приготувати торт-закуску

  • Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на грубу тертку. І те, й інше разом підсмажити на олії. У кінці смаження додати 2 подрібнені зубчики часнику.
  • Сардину розім’яти виделкою.
  • Яйця і сир потерти на грубу тертку.
  • Отже, маємо 3 види начинки: сардина, овочі і яйця з сиром.
  • Перший корж змастити майонезом, поверх викласти половину сардини, прикрити другим коржем. Знову майонез. Зверху – овочі. Кладемо третій корж. І його покриваємо майонезом, на який викладаємо яйця з сиром. На четвертий корж поверх майонезу викласти решту сардини.
  • Зверху торт помазати майонезом і обсипати крихтами із 6-го коржа.

Рекомендуємо рецепт торта «Наполеон» у домашніх умовах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора