Лінива шуба

З одного боку, це – шуба, з іншого – фаршировані яйця. Називайте так, як вам більше подобається. Але однозначно, ця страва смачна, ситна і заслуговує на те, щоб одного разу ви її таки приготували. На відміну від рецепту класичної шуби, тут немає картоплі та моркви, зате яєць більше.

Інгредієнти для закуски

Можна також спробувати рецепт салату «Оселедець під шубою».

Як приготувати ліниву шубу

  • Буряки зварити до готовності. Яйця зварити круто. Коли охолонуть, почистити.
  • Яйця розрізати навпіл уздовж. Жовтки вибрати і розім’яти виделкою.
  • Буряки натерти на грубу тертку, додати до них розім’яті жовтки, дрібно порізану цибулю, а також очищену від кісток та шкірки і порізану половину оселедця.
  • Цю масу посолити, поперчити і заправити майонезом.
     
  • Начинити нею половинки білків, викласти їх на плоску тарілку.
  • Другу половину оселедця теж очистити від кісток та шкірки і порізати на більші шматочки.

Можна ще приготувати маринований оселедець в домашніх умовах.

Прокоментуйте, будь ласка, рецепт лінивої шуби на сайті “Їсти” та поширте його в соціальних мережах серед друзів.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора