Крем-суп із броколі

Броколі – різновид капусти, який містить рекордно багато вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину, а також калію, кальцію, фосфору, натрію та заліза. Броколі вважається дієтичним продуктом, що легко засвоюється. Ось такий вітамінний, корисний, легкий супчик можна приготувати за нашим рецептом.


Інгредієнти для крем-супу

700 грамів броколі

300 грамів свіжих печериць

1 морквина

1 цибулина

1 склянка вершків

1 плавлений сирок

мелений чорний перець

сіль.

 

Спробуйте ще приготувати овочевий штрудель з яйцем та броколі.

Як приготувати крем-суп із броколі

Розморозьте капусту броколі, якщо використовуєте заморожену, та розділіть на частинки. Якщо ж придбали свіжу, промийте і розберіть на суцвіття.

Моркву і цибулю почистити і порізати великими шматками.

Броколі, цибулю і моркву помістити в каструлю і відварити в підсоленій воді до готовності. Процідити, овочевий бульйон перелити в іншу ємність, щоб його можна було використати, якщо суп буде надто густим.

Печериці порізати і підсмажити в олії, на середньому вогні, постійно помішуючи, до повної готовності.

Відварені овочі і підсмажені печериці перетерти за допомогою блендера до однорідної маси.

Додати порізаний кубиками плавлений сирок, влити вершки та ще раз все ретельно збити блендером.

За допомогою овочевого бульйону відрегулювати густину крем-супу, яка вам більше до вподоби.

Посолити і поперчити та ще раз все перемішати.

Крем-суп з броколі чудово смакує з сухариками чи свіжим багетом. Подавати гарячим.

Рекомендуємо також рецепт супу-пюре з цвітної капусти.

 

Приготуйте крем-суп з броколі для рідних і друзів, здивуйте їх кулінарною новинкою. Діліться рецептом у соціальних мережах і не забувайте коментувати.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone