Кабачковий торт із м’ясною начинкою
Готуватимемо смачну і ситну закуску. Нічого екзотичного у рецепті немає. Продукти можна купити на найближчому ринку. А можливо, й у холодильнику все знайдеться. Втім торт із кабачків «тягне» на коронну страву святкового столу.
Інгредієнти для торта
2 середні кабачки
4 яйця
1 склянка кефіру
2 склянки борошна
перець, сіль
зелень
500 грамів м’ясного фаршу
2 цибулини
2 помідори
50 грамів твердого сиру
Спробуйте також рецепт печінкового торта.
Як приготувати торт із кабачків
- Спочатку потрібно спекти млинці із кабачків. Для цього кабачки слід натерти на грубій тертці, зцідити, якщо є сік, додати яйця, кефір, борошно, сіль, перець, часник. Порізати дрібно зелень кропу і петрушки.
- Тісто має бути як негуста сметана. Класти 3 ложки тіста на змащену олією розігріту сковороду і смажити. Перевертати обережно за допомогою лопатки. Якщо все ж тісто дуже рветься, додати ще півсклянки борошна.
- Таким чином має вийти 6-8 млинців.
- Тепер треба приготувати начинку. Цибулю дрібно порізати і обсмажити в олії, додати фарш і смажити, помішуючи, до готовності. У фарш додати кілька ложок майонезу.
- Цією начинкою перешарувати млинці.
- Зверху змастити майонезом і прикрасити шматочками помідорів і зеленню. Потерти твердим сиром.
Радимо ще приготувати торт із млинців.
Якщо вам посмакував кабачковий торт із м’ясною начинкою, будь ласка, поширте рецепт у соцмережах.