Гречка по-флотськи
Рецепт швидкого обіду або вечері. Корисно, ситно, калорійно. Смакує і з салатиком, і з квашеним огірочком – на “ура”. Гречка по-флотськи – хоча й буденна, проте досить вишукана страва. Готується швидко і з доступних інгредієнтів.
Інгредієнти для страви
1 склянка гречаної крупи
200 грамів м’ясного фаршу
1 цибулина
1 невелика морквина
3 зубці часнику
2 столові ложки томатної пасти
4-5 столових ложок соняшникової олії
чорний мелений перець.
Можна також приготувати гречку у пакеті для запікання.
Як приготувати гречку по-флотськи
- Гречку промити і підсушити на сковороді, злегка змащеній олію.
- Дрібно порізану цибулину підсмажити в олії у глибокій сковороді, додати до неї натерту на грубій тертці морквину.
- Коли овочі посмажаться, до них покласти фарш. Усе смажити до набуття золотистого кольору.
- Додати томатну пасту і перемішати.
- У сковороду до овочів і м’яса висипати гречану крупу, посолити, залити водою і поставити тушкувати.
- У готову гречку додати подрібнений часник та чорний перець, можна зелень.
Спробуйте ще рецепт розсипчастої гречки у мультиварці.
Якщо вам сподобався рецепт гречки по-флотськи, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.