Гречані котлети з грибами
Гречка є універсальним гарніром. Вона підходить як до м’яса-птиці, так і до смажених овочів. А ще каша може бути самостійною стравою, якщо її приготувати у вигляді котлет. Хороший рецепт допоможе їх приготувати.
Інгредієнти для гречаних котлет
Радимо також приготувати гречку по-флотськи.
Як приготувати гречані котлети з грибами
- У киплячу підсолену воду всипати пластівці і варити їх на маленькому вогні, прикривши кришкою, 3 хв.
- Потім зняти з вогню і залишити на 10 хв. До каші додати подрібнену цибулину та потерту морквину, обсмажені на олії, сіль, перець, а також зварені і перемелені гриби. Можна додати яйце і борошно.
- З остиглої каші сформувати котлетки (щоб не прилипала до рук, змочувати їх водою) і обсмажити з обох боків на олії.
- Перед подачею полити грибним соусом.
Скуштуйте також гречку з грибами в пакеті для запікання.
Якщо вам сподобався рецепт гречаних котлет з грибами, розкажіть про нього у соцмережах.