21.04.2015

Яблучна шарлотка на хлібі

У рецепті яблучної шарлотки від знаменитої Джулії Чайлд замість тіста використовується білий хліб. Просто винахід для зайнятих кулінарів. А який цей пиріжок смачний!

Інгредієнти

Спробуйте також простий рецепт рисового пудинга від Огюста Ескоф’є.

Приготування

  • Яблука очистити, нарізати кружальцями, обсмажити на маслі 2-3 хвилини. Посипати цукром і цедрою, готувати 5 хвилин, щоб шматочки карамелізувалися. Додати корицю, ваніль, джем і ром, смажити ще 2 хвилини.
  • Духовку розігріти до 220С. З хлібних скибок позрізати скоринку і обсмажити на пательні.
  • Форму для випічки застелити пергаментом, викласти дно і бортики підсмаженими скибочками хліба. Викладати шарами яблука, чергуючи з хлібними обрізками, вмоченими в розтоплене в масло.
  • Запікати в розігрітій духовці 30 хвилин, періодично притискаючи яблука лопаткою.
  • Дістати з духовки, дати охолонути протягом години, перевернути. Посипати цукровою пудрою.

Якщо вам сподобався простий яблучний пиріжок на хлібі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.