Рисовий пудинг від Огюста Ескоф’є

Спробуйте приготувати пудинг за рецептом короля французької кухні Огюста Ескоф’є, взятим з його книги «Кулінарний путівник», виданої 1903 року, і переконайтеся, що для того, аби приготувати шедевр, необов’язково бути шеф-кухарем.

Ingredients

  • 1 літр молока

  • 50 г цукру

  • 80 г масла

  • 180 г рису

  • 3 жовтки

Рекомендуємо також приготувати яблучну шарлотку за рецептом Джулії Чайлд.

Directions

  • Закип’ятити молоко, покласти в нього цукор і масло.
  • Відварити в цьому молоці рис.
  • Коли трішки схолоне, загустити рисову кашу жовтками.
  • Викласти масу в змащену маслом форму і випікати в розігрітій духовці 45 хвилин.
  • Готовий пудинг посипати цукром.

Спробуйте ще рецепт рисової запіканки.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора