Рисовий пудинг від Огюста Ескоф’є
Спробуйте приготувати пудинг за рецептом короля французької кухні Огюста Ескоф’є, взятим з його книги «Кулінарний путівник», виданої 1903 року, і переконайтеся, що для того, аби приготувати шедевр, необов’язково бути шеф-кухарем.
Рекомендуємо також приготувати яблучну шарлотку за рецептом Джулії Чайлд.
Directions
- Закип’ятити молоко, покласти в нього цукор і масло.
- Відварити в цьому молоці рис.
- Коли трішки схолоне, загустити рисову кашу жовтками.
- Викласти масу в змащену маслом форму і випікати в розігрітій духовці 45 хвилин.
- Готовий пудинг посипати цукром.
Спробуйте ще рецепт рисової запіканки.