Теляча печінка з цибулею від Джулії Чайлд
Готувати цю страву потрібно, пам’ятаючи головне правило неперевершеної Джулії Чайлд: найвища якість та свіжість продуктів і піднесений настрій.
Ingredients
550 г печінки
3 великі цибулини
вершкове масло + рослинна олія 1:1 (для обсмажування)
0,5 скл. червоного вина
0,5 ст. ложки гірчиці
1/4 скл. курячого бульйону
Приготуйте також яблучну шарлотку від Джулії Чайлд.
Directions
- Обсмажити в гарячій сковороді нашатковану цибулю на маслі і олії. Коли цибуля стане прозорою, збільшити вогонь, щоб вона підрум’янилася. Перекласти цибулю в інший посуд.
- Печінку перед смаженням посипати сіллю, перцем і ледь-ледь обваляти в борошні, струсивши надлишки.
- Покласти в пательню ще масла, нагріти, щоб воно запінилось і перестало пінитись. Швидко (по хвилині) обсмажити печінку з кожного боку.
- Зняти пательню з вогню, викласти на печінку смажену цибулю, залити червоним вином, додати гірчицю, влити курячий бульйон і підмішати до решти рідини. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Готувати кілька хвилин, подавати з соусом.
Рекомендуємо рецепт печінкового торта з шампіньйонами.