Цвітна капуста в сметанно-томатному соусі

Поділитись публікацією:

У сезон ця страва з легкістю замінить будь-яку м’ясну страву. Легко засвоюється, швидко готується, чудово смакує.

Ingredients

Спробуйте ще приготувати цвітну капусту, запечену з сиром 

Directions

  • Капусту розібрати на дрібні суцвіття, покласти в глибоку пательню, залити окропом, посолити, накрити кришкою і проварити на помірному вогні.
  • Після того як вода випарується, додати олію, томатну пасту, подрібнений часник, залити сметаною, посолити, поперчити, накрити кришкою і продовжувати тушкувати на слабкому вогні хвилин 20, зрідка помішуючи.
  • Коли сметанно-томатний соус вбереться в капусту, страва готова.

Рекомендуємо також рецепт цвітної капусти у вершковому соусі

Сподобався рецепт цвітної капусти в сметанно-томатному соусі? Будь ласка, прокоментуйте його та поширте в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...