21.04.2015

Цвітна капуста в сметанно-томатному соусі

У сезон ця страва з легкістю замінить будь-яку м’ясну страву. Легко засвоюється, швидко готується, чудово смакує.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати цвітну капусту, запечену з сиром 

Приготування

  • Капусту розібрати на дрібні суцвіття, покласти в глибоку пательню, залити окропом, посолити, накрити кришкою і проварити на помірному вогні.
  • Після того як вода випарується, додати олію, томатну пасту, подрібнений часник, залити сметаною, посолити, поперчити, накрити кришкою і продовжувати тушкувати на слабкому вогні хвилин 20, зрідка помішуючи.
  • Коли сметанно-томатний соус вбереться в капусту, страва готова.

Рекомендуємо також рецепт цвітної капусти у вершковому соусі

Сподобався рецепт цвітної капусти в сметанно-томатному соусі? Будь ласка, прокоментуйте його та поширте в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.