Смаколики без духовки: 6 рецептів тортів без випікання

Хочеться чогось смачненького, а часу не так вже й багато? І з тістом та новою духовкою вам так і не вдалося подружитися? Пропонуємо вам приготувати 6 смачних тортів без випікання за нашими рецептами. Кличте дітвору на допомогу – у такій справі без помічників не обійдетесь!


1. Торт-еклер

Ingredients

  • 500 мілілітрів молока

  • 50 грамів вершкового масла

  • 1 жовток,

  • 7 столові ложки цукру

  • 2,5 столові ложки кукурудзяного крохмалю

  • 2 чайні ложки какао

  • ванільний цукор, печиво

Directions

  • Молоко розділити на дві частини, одну поставити на вогонь і довести до кипіння, в іншій розвести крохмаль, додати 3 столові ложки цукру, яєчний жовток, ванільний цукор, добре збити і акуратно влити в гаряче молоко, постійно помішуючи, варити до загустіння.
  • Зняти з плити і охолодити молочний пудинг. Форму для торта застелити пергаментом або фольгою, викласти спершу шар печива а потім шар пудингу і так продовжувати викладати шарами, але останній шар має бути з печива. 4 столові ложки цукру, какао та столову ложку молока перемішати, поставити на маленький вогонь, довести до кипіння і додати вершкове масло, перемішати.
  • Шоколадом полити торт і поставити в холодильник на ніч.
торт-еклер

Рецепт лінивого “Наполеона” без випікання

2. Торт Мозаїка

Ingredients

  • 3 пакетики желе різних кольорів

  • 500 грамів сметани

  • 300 грамів фруктів

  • по 100 грамів цукру і крекерів

  • 50 мілілітрів води

  • 10 грамів желатину

  • ванільний цукор

Directions

  • Воду довести до кипіння і залити желатин. Кольоровий желатин приготувати як вказано на упаковці і поставити в холодильник.
  • Подрібнити печиво, фрукти помити і порізати шматочками. Для торта підійдуть як свіжі так і консервовані фрукти.
  • Сметану збити з цукром, додати желатин, ванільний цукор, фрукти і печиво, перемішати. Кольорове желе дістати з холодильника, нарізати кубиками і додати в сметанкову масу, перемішати і вилити в формочку, поставити в холодильник на годину.
  • Щоб легше дістати торт, формочку потримати в гарячій воді, а потім перевернути на тарілку.
торт мозаїка

Рецепт торта “Мурашник” без випікання 

3. Апельсиновий торт

Ingredients

  • 3 апельсини

  • 1 пакетик апельсинового желе

  • 600 грамів сметани

  • 250 грамів печива

  • 130 грамів цукру

  • 20 грамів желатину

  • ванільний цукор

Directions

  • Апельсинове желе приготувати як зазначено на упаковці.
  • Желатин залити гарячою водою і залишити до набухання.
  • Апельсин почистити, порізати на шматочки і викласти на дно формочки, залити апельсиновим желе, поставити в холодильник поки не застигне.
  • Цукор збити зі сметаною і ванільним цукром, додати желатин і добре перемішати. Печиво подрібнити і додати в сметанний крем, ретельно перемішати.
  • Дістати форму з холодильника і вилити крем на фрукти, поставити в холодильник до повного застигання.
  • Перед подачею на стіл формочку занурити в гарячу воду і перевернути на тарілку.
апельсиновий

Рецепт ягідно-йогуртового торту без випікання 

4. Шоколадний торт з кисломолочним сиром 

Ingredients

  • по 450 грамів сметани або йогурту і кисломолочного сиру

  • по півсклянки молока і цукру

  • 2 столові ложки какао

  • 20 грамів желатину

  • ванільний цукор за смаком

Directions

  • Молоко довести майже до кипіння і залити ним желатин до набухання, час від часу перемішуючи. Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку або збити за допомогою блендера, додавши сметану, цукор, желатин з молоком і ванільний цукор.
  • Сирну масу розділити на 2 частини, в одну з яких додати какао, ретельно перемішати до однорідного кольору.
  • У форму вилити спершу або шоколадну або білу масу, на вибір і поставити в холодильник на 30 хвилин.
  • Дістати з холодильника і вилити іншу сирну суміш, знову поставити в холодильник мінімум на 40 хвилин.
  • Готовий торт прикрасити фруктами, шоколадом або горішками.
шоколадно сирний торт

Рецепт чізкейку без випікання 

5. Сирний торт

Ingredients

  • 250 грамів кисломолочного сиру

  • 100 грамів вершкового масла

  • півсклянки сметани

  • 4 столові ложки цукрової пудри

  • крекер солодкий

  • сухофрукти до смаку

Directions

  • Сухофрукти залити гарячою водою на 20 хвилин, процідити і дрібно порізати.
  • М’яке вершкове масло перемішати з сметаною, цукровою пудрою, кисломолочним сиром та сухофруктами.
  • Форму для торта застелити пергаментом, викласти шар крекерів і полити сирним кремом і так зробити декілька шарів.
  • Торт поставити в холодильник на 2 години.
  • Перед подачею прикрасити шоколадом, какао, горіхами або свіжими фруктами.
торт з крекерів

Рецепт торту “Рафаелло” без випікання 

6. Торт «Виноградинка»

Ingredients

  • 1 плитка шоколаду

  • 1 пакетик желе зеленого кольору

  • 700 грамів жирної сметани

  • 1 склянка цукру

  • 300 грамів печива

  • 150 мілілітрів води

  • ванільний цукор

  • виноград без кісточок

  • сухофрукти за смаком

Directions

  • Воду довести до кипіння і залити желатин, залишити на деякий час, щоб він набух, а желе зеленого кольору приготувати як написано на упаковці.
  • Печиво подрібнити до крихт.
  • Жирну сметану збити з цукром, додати ванільний цукор а потім желатин. Плитку шоколаду дрібно поламати. Щоб краще ламався, покласти на деякий час в холодильник. Сухофрукти залити гарячою водою, залишити на 30 хвилин, злити воду і дрібно порізати. Збиту сметану перемішати з сухофруктами і подрібненим печивом.
  • Підготувати форму для торта. Краще взяти роз’ємну форму, в яку вилити третю частину сирної суміші, посипати шоколадом, знову частинку сирної маси, шоколад і поверх знову сирну масу. Поставити торт в холодильник мінімум на 30 хвилин.
  • Виноград помити і порізати на половинки, викласти на торт і обережно залити зеленим желе. Поставити в холодильник до повного застигання.
торт виноградинка

Рецепт сирних кошичків із виноградом та кремом 

Приготуйте смачненькі ласощі і діліться рецептами з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора