Булочки з яйцем

Поділитись публікацією:

Рецепт простого, смачного і дуже оригінального сніданку, який можна приготувати зі звичайних булочок, сиру, шинки та яєць. Такий сніданок нескладний у приготуванні та під силу навіть школярам. До речі, булочки з яйцем у фользі – чудова альтернатива бутербродам, які ви даєте дитині в школу.

Інгредієнти для булочок

Спробуйте ще приготувати булочки з корицею.

Як приготувати булочки

  • З бутербродних булочок акуратно зрізати “кришечку” і вибрати м’якуш, щоб утворилася “мисочка”.
  • Шинку порізати невеличкими шматочками.
  • Кожну булочку всередині акуратно змазати майонезом і покласти трішки порізаної шинки, поперчити і посолити.
  • Твердий сир натерти на крупній тертці.
  • В кожну булочку вибити одне сире куряче яйце, посолити, поперчити, посипати натертим твердим сиром, накрити “кришечкою” і загорнути в фольгу.
  • Викласти булочки на деко і поставити в розігріту духовку.
  • Випікати при температурі 180º С приблизно 15 хвилин. Чудово смакують гарячими.

Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів “Ліниві міні-піци”.

А ви готували такі булочки з яйцем та шинкою? Діліться коментарями та рецептом з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...