11.02.2016

Сирне печиво

Рецепт сирного печива, яке люблять усі без винятку! Його дуже легко і швидко приготувати. З невеликою кількістю інгредієнтів отримаємо хрустке, ситне печиво. Його подають як до чаю, так і до перших страв. Печиво, яке можна брати з собою в дорогу, давати дітям у школу і просто смакувати ним вдома. Зберігайте у закладки!

Інгредієнти для печива

Рекомендуємо ще рецепт сирного крекеру.

Як приготувати сирне печиво

  • Просіяти борошно, додати сіль і порізане шматочками вершкове масло. За допомогою блендера все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
  • В отриману суміш додати одне куряче яйце, все ретельно вимішати.
  • Твердий сир потерти на грубій тертці і додати до тіста. Місити тісто потрібно швидко, поки масло не почало танути.
  • З готового тіста сформувати кулю, загорнути її в харчову плівку, покласти в холодильник на годину .
  • Підготувати формочки для вирізання печива.
  • Дістати тісто з холодильника і розкатати з нього корж товщиною півсантиметра. Вирізати формочками печиво.
  • Деко застелити папером для запікання, викласти на нього печиво, проколоти його виделкою.
  • Один яєчний жовток збити з чайною ложкою перевареної води і помазати отриманою сумішшю печиво.
  • Поставити в розігріту духовку і випікати 15 хвилин при температурі 180º.

Спробуйте ще приготувати солодке печиво “Сирні вузлики”.

Якщо вам сподобався рецепт несолодкого сирного печива, будь ласка, поділіться ним з друзями у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.