28.07.2015

Овочева запіканка «Південна»

Усі інгредієнти для цієї запіканки є під рукою. А якщо й нема, то на городі чи на найближчому ринку їх повно. До того ж усе недороге й корисне.

Інгредієнти для страви

Спробуйте також рецепт кабачкової запіканки.

Як приготувати запіканку

  • Картоплю почистити і нарізати кружальцями. Помідори і кабачок теж порізати кружальцями. Усе посолити.
  • Викласти кружальця овочів на змащену вершковим  маслом форму вперемішку.
  • Тепер варимо соус. Для цього борошно обсмажити у маслі, додати молоко. Ретельно розмішуючи, варити, поки не загусне.
  • Зняти з вогню, додати яйце, посолити і добре збити. Залити соусом овочі у формі.
  • Зверху потерти твердим сиром.
  • Пекти близько півгодини при температурі 180 градусів.

Можна також приготувати запіканку з картоплі.

Якщо вам сподобався рецепт овочевої запіканки з кабачком, повідомте про свої враження у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.