08.06.2015

Запіканка з кабачків із плавленим сиром

Ця запіканка дуже ніжна, ароматна і красива. Випробуйте наш рецепт, приготуйте – і самі переконаєтеся. Вона сподобається навіть тим, хто байдужий до кабачків.

Інгредієнти для страви

Спробуйте також приготувати запіканку із картоплі.

Як приготувати запіканку

  • Кабачки помити і порізати тонкими кружальцями. Цибулю почистити і теж порізати кружальцями. Це все посолити і додати спеції, які вам подобаються.
  • Плавлений сир порізати шматочками і додати до кабачків. У суміш вилити олію, усе перемішати і поставити на легкий вогонь. Постійно помішуючи, тримати на вогні, поки сир розплавиться.
  • Яйця збити, посолити і з’єднати із сумішшю з кабачків.
  • Вилити  все у змащену олією форму і випікати при температурі 180-200 градусів.
  • Готову запіканку прикрасити зеленню.

Рекомендуємо ще рецепт оладок із кабачків.

Вам сподобався рецепт кабачкової запіканки з плавленим сиром? Розкажіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.