07.09.2016

Ліниві хачапурі з бринзою

Любите хачапурі, але терпіти не можете готувати їх, або ж просто не маєте на це часу? Тоді вам пропонується рецепт вашої улюбленої страви, але, ні замішувати тіста, ні стояти годинами біля плити, вам уже не буде потрібно. Звісно, з вигляду страва відрізняється від оригінальної, однак смак – той же, навіть дещо кращий – ніжніший, оскільки приготована вона в духовці, а не смажена на сковорідці.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати хачапурі з сиром 

Приготування

  • Бринзу натерти на крупній тертці.
  • Кисломолочний сир добре розтерти виделкою.
  • Змішати бринзу, кисломолочний сир, сметану, яйця і борошно. Все добре перемішати.
  • Форму для випікання змастити олією, рівномірно розприділити тісто.
  • Духовку розігріти до 220 градусів.
  • Запікати страву протягом 20-ти хвилин до золотистої кірки.
  • Коли трішки охолоне, порізати трикутниками.

Також рекомендуємо рецепт лінивих вареників з зеленню 

Якщо вам сподобався рецепт лінивих хачапурів з бринзою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.