Цукерки з мигдалем

Побавте себе солоденьким – приготуйте ці надзвичайно смачні і корисні цукерочки, і гарний настрій гарантовано не лише вам, а й тим, кого ви пригостите цими смаколиками. Цукерки можна полити шоколадом повністю або ж цівочками. Можна обкатати їх в крихтах з перемеленого у блендері мигдалю або в кокосовій стружці. В будь якому випадку їх смак буде просто неперевершеним.


Інгредієнти для цукерок

150 г мигдалю

100 г цукрової пудри

1 білок

1 ст. ложка лимонного соку

шоколад

 

Приготуйте ще кокосові цукерки

Як приготувати цукерки з мигдалем

Мигдаль залити кип’ятком на 2 хвилини, очистити, висушити.

Збити його у блендері.

Додати лимонний сік, цукрову пудру, білок, все розмішати.

Шоколад розтопити на водяній бані.

З мигдалевої суміші сформувати кульки величиною, як грецький горіх.

Покласти у паперові формочки.

Полити шоколадом.

Залишити цукерки «відпочивати» 4 години при кімнатній температурі.

 

Рекомендуємо також рецепт сирних цукерок 

 

 

Якщо вам сподобався рецепт цукерок з мигдалем, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone