08.09.2016

Цукерки з мигдалем

Побавте себе солоденьким – приготуйте ці надзвичайно смачні і корисні цукерочки, і гарний настрій гарантовано не лише вам, а й тим, кого ви пригостите цими смаколиками. Цукерки можна полити шоколадом повністю або ж цівочками. Можна обкатати їх в крихтах з перемеленого у блендері мигдалю або в кокосовій стружці. В будь якому випадку їх смак буде просто неперевершеним.

Інгредієнти

  • 150 г мигдалю

  • 100 г цукрової пудри

  • 1 білок

  • 1 ст. ложка лимонного соку

  • шоколад

Приготуйте ще кокосові цукерки

Приготування

  • Мигдаль залити кип’ятком на 2 хвилини, очистити, висушити.
  • Збити його у блендері.
  • Додати лимонний сік, цукрову пудру, білок, все розмішати.
  • Шоколад розтопити на водяній бані.
  • З мигдалевої суміші сформувати кульки величиною, як грецький горіх.
  • Покласти у паперові формочки.
  • Полити шоколадом.
  • Залишити цукерки «відпочивати» 4 години при кімнатній температурі.

Рекомендуємо також рецепт сирних цукерок 

Якщо вам сподобався рецепт цукерок з мигдалем, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.