Цукерки з мигдалем
Побавте себе солоденьким – приготуйте ці надзвичайно смачні і корисні цукерочки, і гарний настрій гарантовано не лише вам, а й тим, кого ви пригостите цими смаколиками. Цукерки можна полити шоколадом повністю або ж цівочками. Можна обкатати їх в крихтах з перемеленого у блендері мигдалю або в кокосовій стружці. В будь якому випадку їх смак буде просто неперевершеним.
Приготуйте ще кокосові цукерки
Directions
- Мигдаль залити кип’ятком на 2 хвилини, очистити, висушити.
- Збити його у блендері.
- Додати лимонний сік, цукрову пудру, білок, все розмішати.
- Шоколад розтопити на водяній бані.
- З мигдалевої суміші сформувати кульки величиною, як грецький горіх.
- Покласти у паперові формочки.
- Полити шоколадом.
- Залишити цукерки «відпочивати» 4 години при кімнатній температурі.
Рекомендуємо також рецепт сирних цукерок
Якщо вам сподобався рецепт цукерок з мигдалем, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.