Сливово-шоколадне варення
Доки сливи на деревах, а для когось – на базарі, гайда швидко готувати чергове вареннячко на зиму. Воно виходить не дуже солодким, а його особлива родзинка – у какао, яке власне, робить смак варива шоколадним і надзвичайно ароматним. Крім того, варення можна збити блендером і використовувати, як готовий крем для тортів або млинців.
Спробуйте також приготувати варення зі шкірок кавуна
Directions
- Сливи помити, очистити від кісточок.
- Засипати кілограмом цукру і лишити на добу.
- На наступний день додати ще кілограм цукру і пачку какао.
- Варити рівно годину після закипання на маленькому вогні, але помішувати дуже обережно, аби не роздавити половинки слив.
- В кінці додати ванільний цукор.
- Закатати в стерилізовані банки.
Також рекомендуємо рецепт апельсинового варення в хлібопічці
Якщо вам сподобався рецепт сливово-шоколадного варення, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.