27.07.2015

Фаршировані баклажани

Приготовлені у такий спосіб баклажани виходять дуже соковитими і ніжними, просякнутими смаком і ароматом інших овочів. Що вже казати про саму начинку з м’ясного фаршу та золотаву сирну шкірочку!

Інгредієнти для страви

Спробуйте також приготувати фаршировані кабачки.

Як приготувати фаршировані баклажани

  • Баклажани помити, розрізати уздовж наполовину і вийняти ложечкою з них серцевину, залишивши стінки 0,5 – 0,7 см.
  • Половинки баклажанів покласти на  20 хвилин у солону воду, щоб з них вийшла гіркота. Після цього їх промити.
  • Цибулю дрібно порізати, моркву стерти на грубу тертку.
  • Помідори і болгарський перець порізати невеликими кубиками.
  • Усі овочі змішати, додати до них фарш, подрібнений часник, спеції і посолити.
  • Половинки баклажанів наповнити овочево-м’ясною масою, викласти їх на деко, посипати натертим твердим сиром і поставити запікати на 25-30 хвилин у духовку при температурі 180 градусів.
  • Готову страву посипати подрібненою зеленню.

Ражимо ще рецепт маринованих баклажанів “Як гриби”.

Якщо вам посмакував рецепт фаршированих баклажанів з сиром, будь ласка, напишіть про це у коментарях та поширте цей перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.