19.05.2015

Фаршировані кабачки «Човники»

Кабачки, безумовно, корисний продукт, а в поєднанні з іншими інгредієнтами вони стають ще й дуже смачними і навіть вишуканими. Пропонуємо приготувати фаршировані кабачки.

Інгредієнти для кабачкових «човників»

  • 4-5 невеликих молодих кабачків

  • півкілограма м’ясного фаршу

  • півсклянки сирого рису

  • 2 цибулини

  • 1 морквина

  • 5-6 печериць

  • півсклянки сметани

  • 2 столові ложки томатної пасти

  • 200 грамів твердого сиру

  • сіль, перець, спеції, зелень

  • соняшникова олія

Можете приготувати фаршировані гриби.

Як приготувати фаршировані кабачки

  • Рис зварити до готовності.
  • Підсмажити дрібно порізану цибулину, додати до неї потерту морквину, томатну пасту, сметану.
  • Фарш, рис, моркву з цибулею, подрібнені печериці, зелень, сіль, перець ретельно перемішати.
  • Кабачки розрізати уздовж, вибрати з них серцевину, посолити.
  • Фаршем наповнити порожнини у кабачках, викласти їх на деко. Потерти твердим сиром. Пекти 25-30 хвилин у розігрітій духовці.

Також спробуйте рецепт фаршированих яєць.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.