Фаршировані кабачки «Човники»
Кабачки, безумовно, корисний продукт, а в поєднанні з іншими інгредієнтами вони стають ще й дуже смачними і навіть вишуканими. Пропонуємо приготувати фаршировані кабачки.
Інгредієнти для кабачкових «човників»
4-5 невеликих молодих кабачків
півкілограма м’ясного фаршу
півсклянки сирого рису
2 цибулини
1 морквина
5-6 печериць
півсклянки сметани
2 столові ложки томатної пасти
200 грамів твердого сиру
сіль, перець, спеції, зелень
Можете приготувати фаршировані гриби.
Як приготувати фаршировані кабачки
- Рис зварити до готовності.
- Підсмажити дрібно порізану цибулину, додати до неї потерту морквину, томатну пасту, сметану.
- Фарш, рис, моркву з цибулею, подрібнені печериці, зелень, сіль, перець ретельно перемішати.
- Кабачки розрізати уздовж, вибрати з них серцевину, посолити.
- Фаршем наповнити порожнини у кабачках, викласти їх на деко. Потерти твердим сиром. Пекти 25-30 хвилин у розігрітій духовці.
Також спробуйте рецепт фаршированих яєць.