30.06.2015

Деруни з кабачками та печерицями

Якщо ви любите класичні деруни з картоплі, то цей рецепт подарує вам нові враження від улюбленоїстрави. Адже кабачок додає дерунам ніжності, а печериці – чудового аромату. А ще можна поекспериментувати зі спеціями – поле для фантазії безмежне.

Інгредієнти для дерунів з шампіньйонами

  • 1 кг картоплі

  • 1 середній кабачок

  • 1 цибулина

  • 3 дольки часника

  • 200 г печериць

  • 2 яйця

  • 3 ст. ложок борошна

  • сіль, чорний мелений перець, зелень на смак

  • олія для смаження

Рекомендуємо також приготувати кабачкові оладки.

Як приготувати картопляно-кабачкові деруни

  • Картоплю і кабачок почистити і натерти на тертці з середніми отворами, добре відтиснути сік.
  • Цибулю і гриби порізати маленькими кубиками.
  • З’єднати всі подрібнені компоненти (картоплю, кабачок, цибулю, печериці, часник), додати яйце та дрібно посічену зелень.
  • Посолити, поперчити, всипати борошно і ретельно перемішати.
  • Пательню добре розігріти, влити олію.
  • Ложкою викладати кабачково-картопляну масу і обсмажувати з обох боків до золотистої скоринки.
  • Подавати зі сметаною.

Також рекомендуємо рецепт кабачкових “їжачків”.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.