01.09.2015

Фаршировані кабачки у клярі

Цей рецепт – два в одному. Тут тобі і кабачки у клярі, і фаршировані кабачки. У літній сезон варто спробувати все. Тим паче, що кабачок – настільки універсальний овоч, що гідно витримує будь-які кулінарні експерименти.

Інгредієнти для страви

  • 3 молодих кабачки

  • 300-350 грамів м’ясного фаршу

  • 4 яйця

  • 1 цибулина

  • 100 грамів білого хліба

  • 50 грамів молока

  • борошно

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • соняшникова олія для смаження

Можете ще спробувати рецепт кабачків у тісті.

Як приготувати фаршировані кабачки у клярі

  • Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1,5 сантиметра і вирізати з них серединки. Мають утворитися своєрідні кільця. Посоліть їх.
  • Для начинки змішайте фарш, розмочений хліб, яйце, терту дрібно цибулину, сіль та перець. Вибийте його, як на котлети.
  • Дірочки у кабачкових кільцях заповніть фаршем.
  • 3 яйця збийте з молоком, додайте трохи борошна, посоліть і ретельно вимішайте.
  • В окрему миску насипте борошна.
  • Кожне кружальце кабачка з фаршем паніруємо у борошні і занурюємо у кляр, а звідти викладаємо на розігріту з олією сковороду.
  • Обсмажуємо з обох боків на малому вогні. Щоб краще просмажилися, сковороду можна закривати кришкою.

Можна також приготувати фаршировані кабачки.

Якщо вам сподобався рецепт фаршированих кабачків у клярі, будь ласка, опишіть свої враження в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.