Фаршировані кабачки у клярі

Цей рецепт – два в одному. Тут тобі і кабачки у клярі, і фаршировані кабачки. У літній сезон варто спробувати все. Тим паче, що кабачок – настільки універсальний овоч, що гідно витримує будь-які кулінарні експерименти.
Інгредієнти для страви
3 молодих кабачки
300-350 грамів м’ясного фаршу
4 яйця
1 цибулина
100 грамів білого хліба
50 грамів молока
сіль
чорний мелений перець
соняшникова олія для смаження
Можете ще спробувати рецепт кабачків у тісті.
Як приготувати фаршировані кабачки у клярі
- Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1,5 сантиметра і вирізати з них серединки. Мають утворитися своєрідні кільця. Посоліть їх.
- Для начинки змішайте фарш, розмочений хліб, яйце, терту дрібно цибулину, сіль та перець. Вибийте його, як на котлети.
- Дірочки у кабачкових кільцях заповніть фаршем.
- 3 яйця збийте з молоком, додайте трохи борошна, посоліть і ретельно вимішайте.
- В окрему миску насипте борошна.
- Кожне кружальце кабачка з фаршем паніруємо у борошні і занурюємо у кляр, а звідти викладаємо на розігріту з олією сковороду.
- Обсмажуємо з обох боків на малому вогні. Щоб краще просмажилися, сковороду можна закривати кришкою.
Можна також приготувати фаршировані кабачки.
Якщо вам сподобався рецепт фаршированих кабачків у клярі, будь ласка, опишіть свої враження в коментарях.