Кабачкові оладки

Поділитись публікацією:

Оладки з кабачків – це швидко, смачно і корисно. Подавайте їх зі сметаною, майонезом, помідорами. Непогано поєднується ця страва і з м’ясом.

Інгредієнти для оладок

Можна також приготувати оладки з крабових паличок.

Як приготувати кабачкові оладки

  • Кабачки стерти на дрібній тертці, злити трохи соку. Стерти цибулину.
  • Додати яйця, борошно, дрібно нарізану зелень. Посолити й поперчити. Тісто повинне бути, як густа сметана.
  • Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, смажити з обох боків.

Спробуйте ще рецепт фаршированих кабачків.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...