28.05.2015

Кабачкові оладки

Оладки з кабачків – це швидко, смачно і корисно. Подавайте їх зі сметаною, майонезом, помідорами. Непогано поєднується ця страва і з м’ясом.

Інгредієнти для оладок

Можна також приготувати оладки з крабових паличок.

Як приготувати кабачкові оладки

  • Кабачки стерти на дрібній тертці, злити трохи соку. Стерти цибулину.
  • Додати яйця, борошно, дрібно нарізану зелень. Посолити й поперчити. Тісто повинне бути, як густа сметана.
  • Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, смажити з обох боків.

Спробуйте ще рецепт фаршированих кабачків.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.