Буряковий суп з печерицями
Хочете приготувати щось новеньке? Тоді пропонуємо рецепт бурякового супу з печерицями. Смачна, доступна і дуже ситна перша страва, яку легко пристосувати до посту, виключивши або замінивши у складі сметану та куряче яйце.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати томатно-гречаний суп.
Directions
- Картоплю почистити, помити і порізати невеликими кубиками.
- Помідор обдати кип’ятком, зняти шкірку, порізати невеликими шматочками.
- Моркву і червоний буряк почистити, помити і натерти на крупній тертці.
- Зелень петрушки і кропу промити, просушити і дрібно порізати.
- Печериці почистити, помити і порізати пластинками.
- В каструлю налити води і поставити на вогонь, довести до кипіння і покласти картоплю, варити 5 хвилин, після чого додати червоний буряк і моркву, варити 10 хвилин. Відразу з буряком додати оцет, тоді буряк не втратить свій колір.
- Наприкінці в каструлю покласти печериці, перемішати і варити ще 5 хвилин, посолити і поперчити.
- Готовий суп залишити на 30 хвилин, щоб настоявся.
- Зварити куряче яйце і перед подачею порізати в тарілку, додати сметану і посипати порізаною зеленню.
Рекомендуємо також рецепт супу з грибами та фрикадельками.
Якщо вам сподобався рецепт бурякового супу з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.