28.03.2016

Буряковий суп з печерицями

Хочете приготувати щось новеньке? Тоді пропонуємо рецепт бурякового супу з печерицями. Смачна, доступна і дуже ситна перша страва, яку легко пристосувати до посту, виключивши або замінивши у складі сметану та куряче яйце.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати томатно-гречаний суп. 

Приготування

  • Картоплю почистити, помити і порізати невеликими кубиками.
  • Помідор обдати кип’ятком, зняти шкірку, порізати невеликими шматочками.
  • Моркву і червоний буряк почистити, помити і натерти на крупній тертці.
  • Зелень петрушки і кропу промити, просушити і дрібно порізати.
  • Печериці почистити, помити і порізати пластинками.
  • В каструлю налити води і поставити на вогонь, довести до кипіння і покласти картоплю, варити 5 хвилин, після чого додати червоний буряк і моркву, варити 10 хвилин. Відразу з буряком додати оцет, тоді буряк не втратить свій колір.
  • Наприкінці в каструлю покласти печериці, перемішати і варити ще 5 хвилин, посолити і поперчити.
  • Готовий суп залишити на 30 хвилин, щоб настоявся.
  • Зварити куряче яйце і перед подачею порізати в тарілку, додати сметану і посипати порізаною зеленню.

Рекомендуємо також рецепт супу з грибами та фрикадельками. 

Якщо вам сподобався рецепт бурякового супу з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.