Рибна закуска

Смачно, легко і дуже швидко – це все про рибну закуску, приготування якої не забере багато сил. Все, що потрібно, – мінімальна кількість простих продуктів та декілька хвилин вільного часу. Така страва не раз виручить вас, якщо прийшли неочікувані гості і потрібно щось швиденько приготувати.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати рибний салат із консервованого тунця.
Directions
- Рибну консерву відкрити, викласти в тарілку і розім’яти виделкою.
- Моркву почистити, помити і натерти на крупній або дрібній тертці.
- Цибулю почистити і порізати якомога дрібніше.
- Яблуко помити, почистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Для закуски яблуко варто обирати кисло-солодке.
- Зелень петрушки і кропу помити, просушити і дрібно порізати.
- До риби додати моркву, цибулю, яблуко, зелень і ретельно перемішати.
- Поперчити, посолити, заправити майонезом і ще раз добре вимішати.
- Помідори помити і порізати круглими, не надто тонкими шматочками. Викласти на тарілку помідори, а на них покласти рибну намазку.
- За бажанням прикрасити зеленню і подавати відразу до столу.
Рекомендуємо також рецепт котлет із рибних консервів.
Якщо вам сподобався рецепт рибної закуски, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.