27.03.2016

Рибна закуска

Смачно, легко і дуже швидко – це все про рибну закуску, приготування якої не забере багато сил. Все, що потрібно, – мінімальна кількість простих продуктів та декілька хвилин вільного часу. Така страва не раз виручить вас, якщо прийшли неочікувані гості і потрібно щось швиденько приготувати.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати рибний салат із консервованого тунця.

Приготування

  • Рибну консерву відкрити, викласти в тарілку і розім’яти виделкою.
  • Моркву почистити, помити і натерти на крупній або дрібній тертці.
  • Цибулю почистити і порізати якомога дрібніше.
  • Яблуко помити, почистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Для закуски яблуко варто обирати кисло-солодке.
  • Зелень петрушки і кропу помити, просушити і дрібно порізати.
  • До риби додати моркву, цибулю, яблуко, зелень і ретельно перемішати.
  • Поперчити, посолити, заправити майонезом і ще раз добре вимішати.
  • Помідори помити і порізати круглими, не надто тонкими шматочками. Викласти на тарілку помідори, а на них покласти рибну намазку.
  • За бажанням прикрасити зеленню і подавати відразу до столу.

Рекомендуємо також рецепт котлет із рибних консервів.

Якщо вам сподобався рецепт рибної закуски, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.