Ліниві вареники з капустою “Троянди”

За своєю суттю ця страва є варениками, хоча на вигляд вона зовсім інакша. Готувати ці вареники набагато простіше, ніж класичні, а на столі вони значно красивіші. Смакують троянди з вареним або печеним м’ясом.


Інгредієнти для лінивих вареників

0,5 кг капусти

1 морквина

сіль.

Тісто для вареників (на молоці, кисляку або сироватці з гашеною содою).

 

Спробуйте також приготувати кольорові вареники.

Як приготувати троянди з капустою

Капусту нашаткувати, моркву потерти, протушкувати.

З борошна, погашеної соди, солі і молока замісити м’яке тісто, як на вареники.

Тонко розкачати, викласти начинку, згорнути рулетом, порізати шматочками  по 4 см завдовжки.

Викласти у глибоку сковорідку розрізом донизу, залити гарячою водою більш ніж на половину висоти троянд.

Підсолити, закрити кришкою, варити на середньому вогні близько 10 хв або запекти у духовці до готовності.

 

Рекомендуємо також рецепт лінивих вареників із зеленню.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest3Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+1Share on Facebook43Print this pageEmail this to someone