Шоколадний торт з безе «Посмішка негра»
Пекти цей торт досить швидко, до того ж не потрібно перемащувати кремом. Направду оригінальний десерт!
Інгредієнти для торта
Спробуйте також рецепт бісквітного торта із сухарів.
як приготувати торт
- Тісто: збити 7 яєчних жовтків зі 150 г цукру.
- Тісто викласти на деко й запекти в духовці 30–40 хв за температури 180 градусів.
- Додати 200 г масла, збити, потім – сметану, в якій попередньо розчинили соду й оцет, збити, додати 4 ст. ложки какао та борошно, збити.
- Поки готується тісто, можна збити білки. Додати в них 150 г цукру. Збити. Викласти на готове тісто й знову випікати в духовці 15 хв.
- Глазур: розтопити на вогні до густої маси 50 г масла з 4 ст. ложками какао. Додати 75 г цукру та трішки води. Вилити гарячу глазур на готовий торт.
Рекомендуємо також приготувати “розумний” тортик.