Майже бісквітний торт із сухарів з персиками

У доброї господині не пропаде жодна скибка хліба, а тим паче здобні сухарі! Їх смачно просто їсти з чаєм, а ще можна приготувати оригільнальні десерти, як-от за цим рецептом.

Ingredients

  • 500 г сухарів (краще здобних)

  • 1 банка (370 г) згущеного молока 

  • 1 банка (0,5 л) консервованих персиків або 0,5 кг свіжих.

Рекомендуємо також приготувати яблучну шарлотку на хлібі.

Directions

  • Сухарі злегка розмочити у воді або молоці. У форму викласти шар розмочених сухарів, полити згущеним молоком. Викласти шар тонко порізаних персиків.
  • Далі знову шар сухарів, згущене молоко, персики і знову шар розмочених сухарів. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 15–20 хв.
  • Готовий торт намастити згущеним молоком і прикрасити шматочками персиків. Можна їсти відразу або поставити на ніч у холодильник.

Випробуйте також рецепт яблучного пирога без тіста.

Якщо вам посмакував рецепт пиріжка із сухарів та персиків, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора