Суп з гарбузом «Осіння палітра»

Пропонуємо приготувати не просто смачну першу страву, а й надзвичайно корисну. Кількість інгредієнтів в рецепті вказано на 5-ти літрову каструлю, тож гаряченького на вечерю вистачить усій родині. Отже, швиденько купуємо гарбуз і готуємо смачну страву. І головне – не забудьте запастися цим корисним овочем, щоб взимку було з чого варити цей чудовий супчик.


Інгредієнти для супу

500 г філе яловичини

500 г почищеного гарбуза

600 г картоплі

200 г селери

150 г моркви

150 г цибулі

Тмин, сіль, перець, рослинна олія

 

Спробуйте ще приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками

Як приготувати суп з гарбузом “Осіння палітра”

Цибулю дрібно порізати.

Моркву натерти на середній тертці.

М’ясо порізати невеличкими шматочками.

В велику каструлю влити олію, обсмажити цибулю, додати моркву і теж просмажити.

Додати м’ясо, тушити 40 хвилин під кришкою.

Гарбуз і селеру порізати на дрібні шматочки.

Картоплю – кубиками.

Картоплю, гарбуз і селеру додати до м’яса.

Залити 2,5 літри води, посолити, поперчити.

Варити до готовності картоплі – близько 15-ти хвилин.

За 5 хвилин до готовності додати тмин чи будь яку зелень.

 

Рекомендуємо також приготувати буряковий суп з печерицями

 

 

Якщо вам сподобався рецепт супу з гарбузом “Осіння палітра”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone