Сирний торт на сковороді

Не думайте, що справжній торт можна приготувати лише у духовці. Сковорода – теж непоганий варіант. А головне – потім ніхто й не здогадається, що коржі для цього торта спечені на сковороді. Зате ви зекономили трохи часу.

Інгредієнти для торта

Спробуйте ще приготувати морквяний торт.

Як приготувати торт на сковороді

  • Яйце збити із цукром, додати погашену соду. Борошно перетерти з маслом та сиром (сир попередньо перекрутити через м’ясорубку).
  • Усі інгредієнти з’єднати і замісити тісто. Розділити його на 6-8 шматочків. З кожного розкачувати круг і смажити його на легкому вогні з обох боків на змащеній олією сковороді.
  • Коли коржики охолонуть, перемазати.
  • Крем готується так. Яйце збити з цукром, поступово (щоб не було грудочок) додавати борошно і молоко. Однорідну масу варити на «водяній бані», поки не загусне.
  • Коли крем охолоне, додати м’яке масло і збити. Перемазуючи, кожен корж посипати горіхами.
  • Один з коржів подрібнити на крихти і обсипати ними готовий торт.

Радимо спробувати рецепт піци на сковороді.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора